Ergin: “Ortak Akıl İle Hareket Edilecek”

0
129

sadullah ergin1Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 30 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun ilçesinde seçim çalışmasını yürüten Ergin, İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ve şoför esnafına  ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Akın, Sadullah Ergin ve Seyfi Dingil’e başarılar diledi.

Hatay’ın Türkiye’nin ilk beş ilçesinden biri olacağını belirterek konuşmasına başlayan Ergin de; “Hatay her yönden gelişen içerisinde farklı zenginlikleri bulunan bir şehirdir. Gerçekleştireceğimiz projeler ile Hatay’a Belediyecilik anlamında birçok değer katacağız. El ele gönül gönle esnafı ile, çalışanı ile toplumun tüm kesimi ile ortak akıl içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

Seyfi Dingil ise İskenderun’da soysal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini belirterek; “İskenderun yılladır yerel yönetimde hep muhalefet olmuş bir şehirdir. Yıllar sonra yeniden iktidarla buluşma fırsatı gelmiştir. Dişliler aynı olursa sistem çalışır. Farklı olursa farklı sesler çıkar. Bu fırsatı heba etmeyelim” dedi.

sadullah ergin2

Ergin, Altınözü Köylerini Ziyaret Etti

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, geçtiğimiz pazar günü Altınözü ilçesi Sarılar Mahallesi ve Tokaçlı Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Ergin ve beraberindeki heyet, Altınözü İlçesi Sarılar Mahallesi Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı ve pederleri ile yine Altınözü İlçesi Tokaçlı Köyü Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı başkanı, pederleri ve sakinlerine ziyarette bulundu.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan sohbet şeklindeki toplantıda konuşma yapan Ergin, Hatay’ın dünyaya örnek olduğunu hatırlatarak; “Yüzyıllardır kardeşçe, hoşgörü ortamında yaşayan toplumlar olarak dünyaya çok defa örnek olduk. Bundan dolayı hepimiz büyük mutluluk duyuyoruz. Bu kardeşlik ve hoşgörü ortamını gelecek kuşaklara aktarmak en büyük mirasımız olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here