Ergin, Altınözü Köylerini Gezdi

0
435

akp-erzin1Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Altınözü İlçesine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi ve Hatay’ın yanı sıra Altınözü İlçesi’ne yapılacak olan yatırımları tek tek anlattı.

Altınözü İlçesine bağlı Enek, Yunushan, Karbeyaz, Sarıbük, Sivrikavak, Toprakhisar ve Çetenli köylerine yapılan ziyaretlerde Ergin, konuşma yapacağı köy meydanına yoğun kalabalıktan dolayı zar zor ulaşabildi.

akp-erzin2

Tezahüratların susmadığı, ıslıkların kesilmediği ve kadınların zılgıtları karşısında gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin; “Altınözü Belediye Başkan adayınız Rıfat Sarı, 30 Mart tarihinde yapılacak olan Altınözü Belediye Başkanı seçimini açık ara farkla kazanmış durumda. Ama Altınözü Belediye Başkanı tek başına hizmet vermede büyük zorluklar yaşayabilir. İşte bu aşamada Hatay Büyükşehir Belediyesi devreye girecek. Altınözü Belediyesi’nin gücünü aşan projelerde Büyükşehir Belediyesi anında devreye girerek istenilen hizmeti o bölgeye kavuşturacaktır” dedi.

Altınözü İlçesinin önümüzdeki yıllarda farklı yönleri ile Türkiye genelinde ön plana çıkacağını ifade eden Ergin; “Altınözü İlçemiz, yapılacak olan yatırımlar ile gençlerimizin önünü açacak iş, aş imkanı sunacaktır. Zeytincilik Enstitüsü ile 10 vilayetimiz Altınözü ilçesine bağlı olacak. Altınözü karayolu duble olacak. Hayvancılık Organize ve Zeytincilik Organize Sanayi bölgeleri ile 160’ın üstünde fabrika hizmet sunmaya başlayacak. Bundan sonra Altınözü ilçesi, ekonomik yönden çok daha fazla canlılık yaşayacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here