Erdem Kınay & Merve Özbey Konserine Yoğun İlgi

0
549

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde son gün Erdem Kınay & Merve Özbey sahne aldı.

Anıt alanındaki konser programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, sevilen sanatçılar, en güzel eserlerle dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Erdem Kınay & Merve Özbey ikilisi kendilerini dinleye gelen binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturdu.

Her iki sanatçıda kendilerini vatandaşlarla buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini sunarken, Başkan Tosyalı’nın sanata ve sanatçıya verdiği önemin takdire şayan olduğunu ifade ettiler.

İkili, söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla keyifli bir festival akşamına imza attılar.

Konser programına büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkürlerini sunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun’da çok farklı bir coşku ve heyecan yaşanıyor. Sanatçılarımızın birbirinden değerli eserleri seslendirdikleri konser programına yoğun ilgi gösteren siz değerli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarından dolayı da sanatçılarımız Erdem Kınay ve & Merve Özbey ikilisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konserin sonunda Erdem Kınay& Merve Özbey ikilisine çiçek takdim etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here