Emekli Öğretmen Nedim Gezgin Alkışlarla Sonsuzluğa Uğurlandı

0
68

İskenderun Pınarbaşı muhtarı önceki ADD Şube Başkanı Fuat Gezgin kardeşi eğitim emekçisi Nedim Gezgin’i toprağa vermenin acısını yaşadı.

İskenderun’un sevilen öğretmenlerinden 60 yaşındaki Nedim Gezgin, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenil düşerek hayatını kaybetti. Eğitim camiasında ve çevresinde sevilen ve sayılan Nedim Gezgin,  iki yıl önce Bulunduğu okuldan Emekli olmuştu. Emekli olduktan hemen sonra öğrencilere ücretsiz olarak eğitim veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle bölgemize katkı sunmaya çalışan ve çok başarılı olan, bilgi donanımıyla, hayırseverliğiyle tanınan Nedim Gezgin evli ve iki çocuk babasıydı.

Gezgin’in cenazesi önceki gün, Pınarbaşı mahallesindeki evinin önünde okunan duaların ardından, yakılan ağıtlarla ve alkışlarla alınıp, Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi. İkindi namazına müteakip okunan duaların ardından, alkışlarla defnedildi.

Dualarla ve alkışlarla son yolculuğuna uğurlanan Nedim Gezgin’in mezarı başında bir konuşma yapan Fuat Gezgin; “Nedim Kardeşimin daha yapacağı işler vardı. Kendisi böyle ifade ediyordu. Ne var ki kansere yenik düştü. Bugün kendisini toprağa verdik. Cenaze törenine katılanlar göstermektedir ki, Nedim Gezgin iyi bir miras bırakmıştır. Onunla gurur duyuyorum. Katılanlara teşekkür ediyorum. Geldiniz, kardeşimi toprağa verdik ve bizim acımızı paylaştınız” dedi.

Nedim Gezgin’in cenaze törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, siyasi parti yöneticileri, ailesi, yakınları, okuttuğu öğrencilerin velileri, öğretmen camiası, mahalle muhtarları, stk temsilcileri ve basın emekçileri katıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here