Eğitim-Sen’den 2021 Tüm Emekli-Sen’e Ziyaret

0
60

‘Emekliler ile Öğretmenlerin Sendikal Mücadelesi Benzeşiyor’

Eğitim-Sen İskenderun Şube yöneticileri, 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaret sırasında, ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve sendikal haklar konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Eğitimci sendikacılar, 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya ve sendika yöneticileri tarafından samimiyetle karşılandı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal, öğretmenlerin sendikal mücadele sürecinin, emeklilerin verdiği sendikal mücadele ile benzeştiğine işaret ederek; “İktidarların bu sendikal mücadelenin karşısına çıkardığı yasa ve mahkeme duvarları, sendikalara asla engel olamayacak. Emekliler de mutlaka bu sendika statüsüne sahip olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Ünsal ile yönetiminin, emeklilerin sendika ve örgütlenme konusunda verdikleri desteğin önemli olduğunu değinen 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya da; “Bu süreçte Başkan Ünsal’ın yönetimiyle birlikte sendikamıza yaptıkları ziyaret çok anlamlı ve bize güç vermektedir. Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı ve beraberindeki yöneticilere, sendikamıza bulundukları ziyaretten ve destekten ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here