Eğitim Sen, Türkiye’deki Eğitim Durumunu Masaya Yatıracak

0
122

Eğitim-Sen İskenderun Şubesi, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününde, “Türkiye’de Eğitimin Durumu” konulu panel düzenleyecek. Aynı günün akşamı ise sendika üyeleri dayanışma yemeğinde bir araya gelecek.

KESK Genel Sekreter Ramazan Gürbüz ve Sendikanın Kurucu Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler veren Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Ali Karadaş; “Eğitim-Sen İskenderun Şubesi olarak 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününde hem üyelerimizle dayanışma içinde olmak ve bölgemizdeki demokratik kurum ve kuruluşlarla yan yana olmak için bir yemek düzenliyoruz.

Yemeğimize KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz ve Sendikamızın Kurucu Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın yanı sıra birçok kurum ve şahsiyet davetlidir. Yemek Beyaz Saray Restoranda cuma günü saat 19.30 gerçekleşecektir.

Aynı gün Eğitim-Sen Aruz temsilciliğimiz; KESK Genel Sekreter Ramazan Gürbüz ve Sendikamızın Kurucu Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın katılımıyla “Türkiye’de Eğitimin Durumu” konulu panel düzenlenecektir.  Panel, Arsuz Belediyesi evlendirme dairesinde gerçekleşecektir. Panel bütün Arsuz ve İskenderun halkı davetlidir” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here