Efsane Başkan Sedat Uysal’dan Güç Birliği!

0
63

5 Temmuz İskenderunsporlulara Moral-Motivasyon Yemeği…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Bölge 2. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, her kesimin de desteğini almaya devam ediyor.

Geçmiş yıllarda İskenderunspor 1967’yi yoktan var ederek, profesyonel lige çıkmasında büyük gayretleri bulunan ve spor camiası tarafından “Efsane Başkan” olarak hafızalarda yer alan Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal, 5 Temmuz İskenderunspor’lulara yemek ikramında bulundu. Destek yemeğine, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal, Müdür yardımcısı Mevlüt Özer de katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yemek esnasında Noksel  İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal ile Müdür Yardımcısı Mevlüt Özer’e 82 numaralı Turuncu-Mavi forma hediye etti.

Belediye Başkanı Tosyalı burada yaptığı açıklamalarda; “Öncelikle bu güzel organizasyon için Sedat Uysal beye teşekkür ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi yine söylüyorum, bu çocuklarımızın başarısı kendilerini ne kadar mutlu ediyorsa, bizi de onlardan daha çok mutlu ediyor. Gencecik bu kardeşlerimizin hepsi bu işi meslek edinmişler, biz de istiyoruz ki bu yuvadan yıldız oyuncular olarak çıksınlar, üst liglerde mücadele eden oyuncularımız olsunlar.

Maçlarımız  iki hafta sonra başlıyor. İnşallah lige iyi başlayıp elimizden geldiğince mücadele ederek sezon sonunda ipi göğüsleyerek sezonu şampiyon olarak bitirmek hedefindeyiz. Genç kardeşlerimin hepsine inanıyor ve güveniyorum. Bu sene olmasa bile önümüzdeki senelerde başarıdan başarıya koşacaklarından eminim” dedi.

Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal da konuşmasında; “Bu kadar genç futbolcu arkadaşım ile birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakından takip ediyorum ve dışarıdan baktığımda sizlerde ne gördüğümü söyleyeyim. Şehir takımı olsun istiyoruz değil mi? Şehir takımı olmanın ana esprisi bence, takımın %60-70 bu bölgenin çocukları ile olmasıdır. Tabii ki dışarıdan birkaç arkadaşınız olacak ama takımı bir şehre mal edebilmek için bu bölgenin çocuklarıyla başarının geleceğini inananlardanım” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here