CHP Adayı Duduoğlu, Coşkuyla Karşılandı

0
24

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Av. Mehmet Duduoğlu, ilçe teşkilatı ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Parti binası önünde CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İlçe Başkanı Hüseyin Derin, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu; “Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İskenderun Belediye Başkan adaylığına layık görülmek, sizlerin güveni ve desteğiyle mümkün oldu. Bu onur dolu göreve talip olmamda İskenderun’umuza adaylığımı uygun gören başta Genel Başkanım Özgür Özel’e, MYK üyelerimize, Parti meclisi üyelerimize ve desteğini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle birlikte, şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak için çaba sarf edeceğimden emin olabilirsiniz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmaya hazırım. Yeniden güçlü İskenderun için geleceği birlikte yöneteceğimizi buradan sizlere belirtmek isterim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da Cumhuriyet Halk Partisinin, 31 Mart’ta yeni belediyeler kazanacağına işaret ederek; “Böylece 2019’da büyükşehirlerimizin tanıştığı toplumcu belediyeciliği, ülkemizin sathına daha güçlü biçimde yayacaktır. Bizler de İskenderun Belediyesi Adayımız Mehmet Duduoğlu’nu ilçe başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Hüseyin Derin ve örgütümüzle birlikte karşıladık. Adayımıza ve örgütümüze hayırlı olsun diliyor, 31 Mart’ta İskenderun’da partimizin büyük ve örnek niteliğinde bir zafer kazanacağına inancımızın tam olduğunun altını çiziyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here