Dudu; “Barzani Politikası, Hükümetin İkiyüzlülüğü ve Samimiyetsizliğinin Resmidir!”

0
81

CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu; “Barzani Politikası, Hükümetin İkiyüzlülüğü ve Samimiyetsizliğinin Resmidir!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, Ak Parti Hükümetini, Barzani konusunda samimiyetsizlikle suçladı. İltidarın aldatılmadığını açık açık Türk halkını aldattığını iddia eden Milletvekili Dudu, dün Barzani’yi ağırlayanların bugün hamaset yaptığını öne sürdü.

Bakanın Kuzay Irak ile ticareti savunurken Cumhurbaşkanının ise tehdit etmesinin samimiyetsizliklerinin kanıtı olduğunu vurgulayan CHP’li Vekil Dudu; “Cumhurbaşkanı, bağımsızlık referandumu yapan Kuzey Irak’ı Habur’u ve vanaları kapatmakla tehdit ediyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Kuzey Irak ile ticareti savunuyor, kapıların kapatılmasının doğru olmayacağını söylüyor. Bakanlar Kurulu’nun aksi yönde bir karar almadığını açıklıyor.

Barzani politikası, hükümetin ikiyüzlülüğü ve samimiyetsizliğinin resmidir! Bu iktidar aldatılmıyor, açık açık Türk halkını aldatıyor! Dün sözde Kürdistan bayrağı ile Barzani’yi ağırlayanlar, bugün hamaset yapıyor!” şeklinde eleştirilerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here