DTO Üyelerine ‘Yöneticilik Eğitimi’ Semineri

    0
    112

    Bilgi Üniversitesi MBA Akademisyeni Mehmet Ünal, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi tarafından düzenlenen ‘Yöneticilik Eğitimi’ seminerinde çeşitli paylaşımlarda bulundu. Ünal, yöneticilik, liderlik, yetkinlik değerlendirme ve ekip çalışması konusunda oda üyelerini bilgilendirdi.

    İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, üyelerine yönelik ‘Yöneticilik Eğitimi’ verdi. Konuşmacı olarak Bilgi Üniversitesi MBA Akademisyeni Mehmet Ünal’ın katıldığı seminerde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyesi Özhan Akgünlü, Meclis Üyesi M. Selçuk Özer, Şube Müdürü Ahmet Taştekin ve Deniz Ticaret Odası üyeleri de hazır bulundu.

    Seminerde yöneticilik, liderlik, yetkinlik değerlendirme ve ekip çalışması konusunda oda üyelerini bilgilendiren Akademisyen Mehmet Ünal düzenden, düzensizliğe doğru eğrilmeye işaret ederek; “Sosyal bilimlerde kaynaklar kullanılırken sürekli bir verimsizlik var ve de devamlı bir düzensizlik var. Toplumlar düzenden düzensizliğe, huzurdan karmaşaya, barıştan savaşa, dinginlikten kaosa doğru yol almaktadır. Eğer bunları durdurmazsanız, bahçenizi bırakın, hiçbir şey yapmayın, ağaçlar varsa birkaç gün sonra her şey karmakarışık olur. Kendinizi bırakın, birkaç gün bakmayın birkaç gün sonra aynada kendinizi tanımayabilirsiniz” şeklinde konuştu.

    Üç ayrı oturumda devam eden seminer iki buçuk saat sürdü. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

    CEVAPLA

    Please enter your comment!
    Please enter your name here