Dr. Yusuf Civelek; “Mehmet Duduoğlu’na Kefilim”

0
37

Geçmiş dönem İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’na “kefilim” diyerek kendisine benzetilmesini “Duduoğlu’nu ben de kendime benzetiyorum. Günümüze ve güncele uyan çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum. İnsanı dinleyen, hor görmeyen ve sıkmayan bir yapısı var. İskenderun’a en güzel hizmeti vereceğine bütün kalbimle inanıyorum gönlüm rahat kefilim” sözleriyle destekledi.

Bu sözler üzerine halkın alkışlarına “Halkçı Mehmet” sloganları karıştı, akabinde Dr. Yusuf Civelek; “Artık bizi mahcup etmezsin” dedi ve Mehmet Duduoğlu’nun elini tuttu başarılar diledi, tebrik etti.

Daha sonra konuşan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ise; “Ona benzetilmek çok güzel bir duygu. Yusuf Civelek Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir Belediye Başkanının elini sıkmaktan gurur duyuyorum. Başkanımın döneminden sonra da zaten birçok hizmet yapılmadı. Eksik kalan ne varsa kendisinin de tecrübesinden yararlanarak güzel şeyler yapacağız inşallah” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here