Down Sendromlu Çocuklar İftar Yemeğinde Buluştu

0
136

Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, Down Cafe’de düzenlenen iftar programında Down Sendromlu çocuklar ve aileleri bir araya geldi. Feray Dingil, engellilerin topluma kazandırılması noktasında bir takım faaliyetler düzenlediklerini belirtti.

Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile iftar programı düzenlediklerini ifade eden Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil; “Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Ramazan huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçiyor. Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Amacımız engellilerin topluma kazandırılması, sosyal hayatta yer alması, kendilerine olan güvenlerinin yerine gelmesini sağlamaktır” dedi.

Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil; “Bizler her zaman sosyal sorumluluk duygusu içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Bizler, engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Şimdiden tüm engelli kardeşlerimizin Ramazan bayramını kutluyor” diye konuştu.

Down Sendromlu çocukların aileleri ise; “Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen iftar yemeği bizleri onurlandırdı” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here