Dönüşümde Sona Gelindi!

0
60

idçspor39İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, odayı ziyaret eden Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sadullah Ergin’den İskenderunspor’a destek olmasını isterken, İskenderun Demir Çelikspor’un dönüşümünün neredeyse tamamlandığını belirtti. Büyükşehir Adayı Ergin ise dönüşümü takdirle karşıladığını belirtti.

İskenderunspor 1967’nin profesyonel ligden Hatay Amatör Küme Süper Ligine düşmesi ve bu ligde de büyük ölçüde oynayamayacak olmasından ötürü İskenderunspor adının İskenderun Demir Çelikspor yaşatılması için Kulüp Başkanı Cengiz Gül ile başlatılan girişimlerde neredeyse sona gelindi.

Konu ile ilgili Büyükşehir Adayı Ergin’e İTSO ziyaretinde bilgiler veren İTSO Başkanı Levent Yılmaz; “İskenderunspor sevenlerinin beklediği gelişme 1,5 aylık görüşmeler neticesinde belli bir noktaya geldi. Bu birleşmeyi bu değişimi mutlaka sağlayacağız. Dönüşümün sağlanması ile İskenderunspor’un adını alacak kulübümüze desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

İki kulübün birleşmesini takdirle karşıladığını söyleyen Aday Ergin; “İskenderunspor’un artık çok daha iyi noktada olması gerekir. Temennim üst liglerde tek kulüp olarak İskenderun’un adına yakışır bir şekilde mücadele ederek, başarı ile temsil etmesidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here