Dönmez; “Seçimler Hatay’ın Yeniden Doğmasına Vesile Olacak”

0
61

mehmet dönmez30Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, mahalle ve ev toplantılarının yanı sıra büyük önem verdiği esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Dönmez, bu kapsamda İskenderun sanayi sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’ni Ak Belediyecilik kervanına katacaklarını söyleyen Dönmez, AK Parti ile Hatay’ın yeniden inşa edileceğini kaydederek; “30 Mart 2014 mahalli idareler seçimleri Hatay’ın yeniden doğmasına vesile olacak. Türkiye’de en uzun dönem Adalet Bakanlığı yapmış, en başarılı bakanlarımızdan Sayın Sadullah Ergin’in önderliğinde Ak Belediyecilik hizmetleri ile İskenderun başta olmak üzere tüm Hatay hizmete doyacak.

Özellikle bu seçim kentimiz için çok önem taşıyor. İktidarın elinden tuttuğumuz vakit İskenderun, elinde bulundurduğu sanayi, ekonomi ve turizm potansiyeliyle adeta şaha kalkacak. Bunun için tek yapmamız gereken, kapı kapı dolaşıp terimizin son damlasına kadar çalışmaktır. Geleceğin güçlü İskenderun’unu yaratmak için el birliği ve gönül birliği yapmalıyız” diye konuştu.

Dönmez Umre’ye Gidenlere Hayırlı Yolculuklar, Sağlık Ve Sıhhat Diledi

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz günlerde Umre için kutsal topraklara giden vatandaşlar için düzenlenen uğurlama törenine de katıldı.

Fatih Camii’nde Umre yolcuları için düzenlenen törende imam ve hatipler okudukları birbirinden güzel ilahilerle katılımcıları duygulandırdı. Uğurlama merasimine katılan Dönmez, umreye giden vatandaşlara kutsal topraklara selam götürmelerini ve bol bol dua etmelerini isteyerek, hayırlı yolculuklar ve sağlık sıhhat içinde gidip gelmelerini diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here