Dönmez; “30 Mart Hatay’ın Dönüm Noktalarından Biri Olacak”

0
84

mehmet dönmez31Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Buluttepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu toplantıda aday adayı Dönmez, Hatay’ın kader seçimi olan 30 Mart 2014’te Ak Parti’nin zaferle çıkmasıyla bölgemizin hizmetlerle donatılacağını söyledi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmaları kapsamında Buluttepe Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Dönmez, yerelden genele AK Parti’nin hizmetlerini tek tek sıraladı. Hatay’ın bu seçimde çok farklı bir önemi olduğunu vurgulayan Dönmez; “Hatay’ın kaderini değiştiren tarihler vardır. İşte 30 Mart’ta Hatay’ın dönüm noktalarından biri olacak. Bu seçimde Ak Parti’yi hem büyükşehirde hem de İskenderun’da zafere taşıdığımız taktirde kazanan bizler olacağız. Çünkü Hatay konumu itibariyle Türkiye’nin en önemli bölgelerinden birisidir.  Gecemizi gündüzümüze katıp seçimi Ak Parti’nin zaferiyle sonuçlandırmalıyız” diye konuştu.

İskenderun’un iktidarla buluşmasının kazanımlarından da bahseden aday adayı Dönmez; “İskenderunlular olarak bu kez iktidarın elinden tuttuğumuz zaman kentimiz, emin olun ki baştan sona değişime uğrayacak. Hizmetler tek-tek gelecek ve İskenderun’da çözülemez denilen sorunlar tarihe gömülecek. Gelin bu fırsatı kaçırmayalım. Vicdanımızla değil, aklımızla oy kullanalım. İskenderun Belediyesi’ni bu kez Ak Belediyecilik kervanına katalım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here