“Doğru Yoldasınız, Birliğinize ve Kurumunuza Sahip Çıkın”

0
76

bakan-çelik iş1Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliğini Ziyaret Etti

İlimize gerçekleştirdiği inceleme ziyaretleri kapsamında İsdemir’i de ziyaret eden, brifing aldıktan sonra işçilerle yemek de yiyen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliğini de ziyaret etti.

Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliğinde Çelik-İş’e bağlı işçiler tarafından alkışlara karşılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çelik-İş Sendikası’na üye işçilere hitaben yaptığı konuşmada; “Birlik ve beraberliğinizi bozmayın. Doğru yoldasınız. Birliğinize ve kurumunuza sahip çıkın” dedi.

Ziyarette konuşan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ise; “Sayın bakanımıza hoş geldiniz diyor ve Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliğine yaptığı ziyaret için teşekkür ediyoruz. Çelik-İş Sendikası İsdemir’de 40 yıldır yetkili sendikadır. Bundan sonra da yetkili sendika olmaya devam edecektir” diye konuştu.

bakan-çelik iş2

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın İsdemir ziyaretine Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Mali Sekreteri Bayram Altun, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı, İrfan Demiröz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan,  Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri  Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri Rifat Alpboğan ve diğer konuklar katıldılar.

Bakan Yılmaz, Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliği ziyaretinin ardından, Çelik-İş Sendikası’na üye işçilerle birlikte baş temsilcilik önünde işçilerle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here