‘Disiplin ve Birliktelikle Üst Liglere Çıkacağız!’

0
59

Şampiyon Futbolculardan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmasının son haftasında Samandağspor’u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediyespor’un futbolcuları ve kulüp yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Levent Duman, ziyarette yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek zorlu bir maratondan başarılı bir şekilde çıktıklarını söyledi.

İskenderun Belediyespor’ın teknik heyeti ve futbolcuları, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısını, Başkan Seyfi Dingil ile paylaştı. Kulüp Başkanı Levent Duman, şampiyonluk kupasını Başkan Seyfi Dingil’e hediye ederken, Teknik Direktör Mehmet Kurt ise kendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Dingil’e teşekkür ederek, takımına güvendiğini ve İskenderun Belediyespor’un eski görkemli günlerine döneceğini söyledi.

Futbolcularla birlikte, şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “Ben umutluyum, inşallah bu takımı BAL’da da en üst sıralara taşıyacağız. Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz. Bu konuda İskenderun’un tek yürek olması gerekiyor. Bunu başarabilirsek, takımımızı daha üst liglere çıkartabiliriz. Şampiyon olan futbolcularımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here