Dingil ve Dönmez Ailelerinin Mutlu Günü

0
114

Gazeteci Metin Dingil’in Oğlu Numan Dingil, Oya Dönmez ile Nişanlandı

Antakya Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Dingil’in oğlu evliliğe ilk adımı attı. Metin Dingil ile eşi Belgin Dingil’in oğlu Numan, Nurhayat ve Yusuf Dönmez çiftinin kızı Oya ile nişanlanarak evliliğe doğru ilk adımını attı.

Oya Dönmez-Numan Dingil çiftinin nişan yüzüklerini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ile Asi Sulama Kooperatifi Başkanı Hüseyin Şahbaz birlikte taktı.

Oya-Numan çiftini evlilik yolunda atmış oldukları ilk adımdan dolayı tebrik eden Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz; “Ben her iki taraftanım, çünkü gelin de, damat da benim personelim. İnşallah nikahlarını kıymakta yine bana nasip olur. Elinizi çabuk tutun, geciktirmeyin” diyerek genç çifte ömür boyu saadetler diledi.

Dingil ve Dönmez ailelerini de kutlayan Başkan Yılmaz; “İki değerli Necmettin ve Hüseyin başkanlarımın da şahitlik ettiği nişan töreninin her iki aileye de hayırlı olmasını ve tamamına erdirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ve nişan yüzüklerinin takılmasının ardından takı merasimine geçildi, Oya ve Numan çiftinin nişan töreni ikramlar ile sona erdi.

İskenderun Gazetesi Ailesi olarak, Oya-Numan çiftini kutluyor, Dingil ve Dönmez ailelerini de tebrik ediyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here