Destekler Konusunda Esnafa Bilgilendirme

0
19

İTSO Yönetimi, KOSGEB Yetkilileri ile birlikte üyeleri Destekler konusunda bilgilendirmeye devam ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve KOSGEB Yetkilileri, üye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İTSO Başkanı Yılmaz, Meclis Üyeleri ve KOSGEB yetkilileri, iş yerleri hasar gören sanayi esnafı ve KOBİ’leri, iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

Ziyaretlerde, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim Şaban, Levent Çam, Yılmaz Çağan meclis üyesi Yüksel Cirdi, İTSO Üyeleri ve KOSGEB yetkilileri yer aldılar.

Şehrimizde faaliyet gösteren ev ve iş yerleri depremde hasar gören üyeleri ziyaret eden İTSO Yönetimi ve KOSGEB üyeleri, destekler ile ilgili üyelere bilgiler verdiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üye ziyaretlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek; “Deprem sonrası ev ve iş yerleri hasar gören üyelerimizi ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. KOSGEB’in üyelerimize sağladıkları destekler konusunda bilgiler veriyoruz. Temennimiz, bu zorlu süreci atlatmak ve üyelerimize yardımcı olmaktır” dedi.

Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası ev ve iş yerleri hasar gören firmalara yönelik destek kredilerinin verilmeye başlandığı ve nasıl başvuru yapılabileceğini anlatan KOSGEB yetkilileri, Nace kodları uymaları halinde deprem sonrası iş yerleri hasar gören firmaların desteklerden faydalanabileceklerini belirttiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here