Dersimspor’u Çarşamba Günü Konuk Edecek!

0
106

körfez iskenderunspor (64)Haftayı ‘Bay’ Geçirecek Olan Körfez İskenderunspor Çalışmalarını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Çarşamba günü karşılaşacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını İskenderun 5 Temmuz stadında Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Geçen hafta deplasmanda Beylerbeyi’ni 3-1 mağlup ederek kente 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşayan Turuncu-Mavili ekipte tüm futbolcuların morallerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

Bu haftayı “Bay” geçirecek olan Körfez İskenderunspor, 24 Şubat Çarşamba günü ise kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor’u konuk edecek. Dersim maçı öncesinde 3 gün izin yapan Körfez İskenderunspor’da 4 sarı kartı bulunan Yaşar, cezası nedeniyle zorlu Dersimspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Turuncu-Mavili takımda sakat ve başka cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Taraftarlar Şölene Hazırlanıyor

Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu ‘Kızıl Körfez’in önderlerinden (Amigo) Nihat Demircan ile (Amigo) Metin Bağış, Dersim karşılaşması öncesinde taraftarlarla bir araya gelerek toplantılar yapmaya başladılar. Amigolar Nihat ile Metin, Çarşamba günkü Dersimspor karşılaşması için taraftarlarla birlikte büyük bir şölene hazırlanıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here