Deniz Taştı, Sahil Sular Altında Kaldı

0
59

Akdeniz’i etkisi altına alan kuvvetli fırtına İskenderun’da önceki gece birçok yerde yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Deniz taştı, fırtınada limanlar tahmil tahliyeyi durdurdu.

Dün akşam saatlerine kadar devam eden kuvvetli fırtına İskenderun’da önceki gece saatlerinden itibaren başladı. Fırtına nedeniyle açıktaki balıkçılar teknelerini barınağa çekti, olası olumsuz etkiler için tedbirler alındı. Şiddetli fırtına İskenderun’da denizin taşmasına neden oldu, sahil kesiminin büyük kısmı sular altında kaldı.

Atatürk Anıt Alanı da sularla kaplanan yerlerden biri oldu. Gece saatlerinde yağan yağmur da kentin birçok yerinde suların birikmesine neden oldu. Sabah saatlerinde işlerine gelen vatandaşlar yağmur sularıyla kapanan caddelerde sıkıntı yaşadı.

Atatürk ve Aslan Bulvarı, üzerinde oluşan su birikintiler için ekipler adeta seferber oldu, biriken suyun tahliyesi için çalışmaları hızlandırdı. Atatürk Bulvarı HATSU kavşağında oluşan su birikintisi ise dikkat çekti. Bazı caddelerde araçlar yağmur suyu birikintisine takıldı. Özellikle yaya vatandaşlar ise yolu karşıdan karşıya geçemedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here