Demokrat Parti İskenderun İlçe Yönetimi Yenilendi!

0
309

Demokrat Parti’nin Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda İskenderun İlçe Yönetimi de Genel Merkezin onayıyla yeniden belirlendi. Bilal Karaosman başkanlığından oluşturulan 9 kişilik yeni yönetim, genel merkezin onayını da aldı.

Konu hakkında yapılan açıklama ve yetkilendirme yazısında; “2820 sayılı siyasi partiler kanunu kapsamında kurulu ve genel merkezi Ankara’da bulunan Demokrat Parti Hatay İl Başkanlığı, 10.03.2017 tarih ve 2017/03 sayılı yetkilendirme kararı ile Bilal Karaosman’ın İskenderun İlçe Başkanı olarak atandığı ve İskenderun ilçesinde örgütlenme çalışmaları yapmak üzere yetkilendirildiği belirtilmiştir. Yönetim kurulu listesi belirlenerek genel merkeze gönderilmiş ve onay almıştır” denildi.

10.03.2017 tarih ve 2017/03 sayılı yetkilendirme kararı ile Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Bilal Karaosman, Mehmet Kürek, Ali Karaosman, Mehmet Tufan, Ahmet Demir, Şenay Taş, Semir Kara, Nevin Kireççi, Döne Karaosman.

Yetkilendirme kararının onaylanmasının ardından bir değerlendirme yapan DP İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman; “Yetkilendirme kararı sonunda 9 kişilik yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Öncelikli hedefimiz ilçemiz ve ilimiz bazında partimizi güçlendirmektir. Devraldığımız bayrağı daha ileri taşımak ve Demokrat Partiyi Hatay’da daha yükseğe taşımak için tüm arkadaşlarımızla birlikte ve elbirliğiyle çalışacağız. Önümüzdeki süreçte, yönetim olarak en kısa zamanda toplanıp görev bölümünü gerçekleştireceğiz. Halkımızla her platformda birlikte olmak ve onlara hizmet etmek öncelikli hedeflerimizdendir” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here