Defne Belediye Başkanı Yaman; “Sapkın Zihniyetin Bu Coğrafyada Tutunması da Olanaksızdır”

0
253

ibrahim yaman1Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Gaziantep’te bir düğüne yapılan saldırının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Sapkın zihniyetin bu coğrafyada tutunmasının olanaksız olduğunu vurgulayan Başkan Yaman; “Gaziantep’te masum insanları hedef alan alçakça planlanmış terör saldırısında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Masum insanlara düğünlerinde saldıracak kadar gözlerini ve yüreklerini karartmış olan caniler hedeflerine ulaşamayacak ülkemizi Ortadoğu’nun kardeşkanına bulanmış karmaşası içine çekemeyeceklerdir.

Bu ülkede yaşayan bireylerin siyasi görüşleri, etnik yapıları, inançları ne olursa olsun böyle bir barbarlığa böyle bir vahşiliğe asla taraf olması mümkün olmadığı gibi bir düğünde masum insanları bombalayacak kadar sapkın zihniyetin bu coğrafyada tutunması da olanaksızdır. Ülkeyi iç savaşa sürüklemek amacıyla insan aklının sınırlarını zorlayan terörist eylemlere karşı takınılacak tek tavır koşulsuz olarak barışı savunmak olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here