Cumhuriyet Kupasını Teriyle Değil, Kanıyla Aldı

0
465

İskenderun’da düzenlenen liseler arası Cumhuriyet Kupasının dün oynanan final karşılaşmasında beklenmedik bir kaza yaşandı. 2011 yılının Temmuz ayında geçici devri ile açılan İskenderun Kapalı Spor salonunun basketbol potası, okul basketbol takımı oyucusunun kafasına devrildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası Cumhuriyet Kupası müsabakalarında büyük çekişmelerin sonunda, İkem Koleji ile İstiklal Makzume Anadolu Lisesi finale kalan takımlar oldu.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda dün yapılan final mücadelesinin birinci periyodu oynanırken, vidalardan kaynaklandığı tahmin edilen bir nedenden dolayı pota öne doğru devrildi ve İstiklal Makzume Anadolu Lisesi takım oyuncusu Emre Gümgüm’ün üzerine düştü. Olayda başından yaralanan Emre Gümgüm acilen hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavisinin ardından başına 3 dikiş atılan Emre Gümgüm, taburcu edildi.

Olayın ardında potanın onarılması ile karşılaşma devam etti. Karşılaşma sonunda Cumhuriyet Kupasının sahibi rakibini 76-42 yenen İstiklal Makzume Anadolu Lisesi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here