‘Cumhurbaşkanı Adayım Perinçek’ İmza Kampanyası Sürüyor

0
188

Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı aday gösterilmesi için 100 bin imza kampanyası çalışmaları kapsamında Havuzlu Çarşıda bir kez daha imza masası açtı.

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı olarak gösteriyorum” imza kampanyasına halkın yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, imza kampanyasının, Cumhurbaşkanı aday gösterilmesi süresinin son gününe kadar sürdürüleceğini kaydetti.

Bütün engellemelere rağmen, verilen sürede 100 bin imzayı toplayıp, vatandaşlar ilçe seçim kurulunun önüne götüreceklerini iddia eden Bedir; “Vatan Partisi olarak Doğu Perinçek’e imza kampanyasına devam ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek’e, İskenderun halkının ilgisi yoğundur. Çok miktarda imza veriyorlar. Şayet seçim kurullarına gidilmesi gerekiyorsa, arabalarımızla imza veren vatandaşlarımızı, seçim kurullarına taşıyacağız. 100 bin imzayı aşacağız, daha fazlasını bulacağız” dedi.

İmza veren vatandaşlar; “Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, ülkemizin yetiştirdiği aydın, yurtsever ve ülkemizi her koşulda savunan bir insandır. Onun için Cumhurbaşkanı adaylığını destekliyoruz. Cumhurbaşkanlığında da ona oy vermeyi düşünüyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

İmza çalışmalarına katılan Fatma Paksoy, Perinçek’in Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini ve birikimi ile Türkiye’yi iyi yöneteceğine inandığını ifade ederek; “Dr. Doğu Perinçek’in adaylığını bütün kalbimle destekliyorum. Cumhurbaşkanı makamını dolduracağına inanıyorum. Ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Ülkemiz için yaptıklarına son derece saygı ve minnet duyuyorum. Sayın Perinçek, Ermeni Soykırım yalanını yerle bir eden liderdir, adalarımız işgal edildiğinde tek miting düzenleyen lider, yazdığı eserlerle topluma ışık tutan bir lider, kazanacağına inanıyorum, bu yolda onun için imza kampanyasına destek veriyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here