Cumhur İttifakından Şekere Mahallesine Çıkarma

0
132

Cumhur ittifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel ve ilçe teşkilatlarının da katılımıyla Sarımazı Mahallesi esnaflarını ziyaret etti, ardından Şekere Mahallesinde (Karapelit) açık hava toplantısı düzenlendi.

Belen’in Karapelit Mahallesinde, mahalle sakinlerinin geniş katılımıyla yapılan açık hava toplantısında sevgi seli vardı. İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Enis Göçmen ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu açık hava toplantısında mahallelilere hitap eden İbrahim Gül, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belen’i ziyaret etmesine de değinen İttifak Adayı Gül; “Belen artık ehline emanet. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Belen’imizi ziyaret ettiğinde dediği gibi hizmet için geliyoruz. Bundan başka gayemiz yoktur. İnşallah Büyükşehir Belediyesini de kazanmamızla birlikte Belen hizmete doyacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Hatay’daki diğer İttifak Adaylarından İzzettin Yılmaz ve Fadıl Keskin Belen Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Antakya Adayı İzzettin Yılmaz ve Dörtyol Adayı Fadıl Keskin’i Cumhur İttifakının Belen temsilcileri ağırladı. Seçim koordinasyon merkezinde yapılan toplantıda yüzlerin güldüğü dikkatlerden kaçmazken, Cumhur İttifakı Adaylarının vatandaşlarla samimi tavırları ise görülmeye değerdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here