Cuma Günü Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi Yapılacak

0
81

Enerjisa’dan yapılan açıklamada 28 Haziran 2019 Cuma günü ilimiz genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

İskenderun’un Akarca Mahallesine 9:00-18:00 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceğini duyuran yetkililer kesinti yapılacak bölgeleri şu şekilde açıkladı; “Hatay’ın Arsuz İlçesi Üçgüllük Mahallesi Ada Sokak ile Derekuyu Mahallesine 10:00-14:00 saatleri arasında, Belen İlçesi Çerçikaya Mahallesine 10:00-14:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. Defne İlçesi Gümüşgöze Mahallesi Atatürk Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında; Dörtyol İlçesi Yeşilköy Mahallesi, Devran, Ceylanlar, Yağmur, Namık Kemal, Piri Reis, Deliçay, Menekşe, Yakut, Beyler Yurdu, Mevlana, İbni Sina, Yiğitler, Sılam, Nilüfer ve Ceyhan Sokaklar ile Poyraz Çıkmazı 9:00-15:30 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Erzin İlçesi Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk sokak ile Karamustafalı Mahallesi, Kadir Karakurum, Soyerler, Refik Özsoy, Ikıllılar ve Lord Osman Sokaklara 9:30-17:30 saatleri arasında, Reyhanlı İlçesi Cilvegözü ve Harran Mahallesine 9:30-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Payas İlçesi Fatih Mahallesi, Mutlu, Turan Güneş, Vefa, Barbaros, Bizim, Devran, Durgun, Hurmalı, Hicret Cami, Terim, Vatan, Çevre, Kent, Oruç, Piyale, Piri Reis, Kalyon, Kadırga sokakları ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Şentürk, Bilgiç, Fahrettin Altay, Meşe, Çınar, Özkul Çolak, Baydür, Kanuni ve Sefa Sokaklara 11:30-18:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. Samandağ İlçesi Mızraklı Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. Samandağ İlçesi Kurtderesi Mahallesi, Deniz Mahallesi, Mağaracık Mahallesine 8:30-16:30 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here