Culha; “Gecemizi Gündüzümüze Katıp, Çalışacağız”

0
59

nazım culha26Halkla bütünleşmeye ve onların sorunlarını dinlemeye devam eden CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, geçtiğimiz hafta sonu Hatun Köyü sakinleri ile Klas Düğün salonunda bir araya geldi.

Arsuz’u halk ile birlikte yönetmek adına yola çıkan Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, Hatun Köyü halkıyla bir araya geldiği toplantıda, belediye yönetimini almadan halkın belediyeden beklentilerini, bölgedeki eksikliğini hissettikleri ve olmasını istedikleri hizmetleri tek tek not aldı. Başkan Adayı Culha, kent yönetiminde nüfus yoğunluğuna göre her tarafa eşit hizmet götürüleceğinin altını her fırsatta çizerken; “Bizler, sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola baş koyduk. Yönetim anlayışımızda insan olacak. Halktan kopuk bir yönetim anlayışı içerisinde de olmayacağız. Sizlerle birlikte Arsuz’u kalkındırmak için gecemizi gündüzümüze katıp, çalışacağız” dedi.

Sevgi, coşku ile karşılanan Culha, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Hatun Köyü halkına teşekkür etti. Culha, hizmetlerin tam manasıyla gerçekleşmesi için Arsuz’da kendisine, Büyükşehirde de Lütfü Savaş’a destek istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here