Çocuklar Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

0
14

İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi işbirliğinde, geçtiğimiz hafta sonunda çocuklar için Atatürk Anıt Alanında “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Kaymakamlın uhdesinde ve İskenderun Belediyesi ile İskenderun SHM Müdürlüğü’nün işbirliği/koordinasyonuyla Anıt Alanı’nda tertip edilen ‘Çocuk Şenliği’ büyük ilgi gördü.

Şenliğe katılan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle de dünyamıza anlam katan ve geleceğimizin teminatları olan çocuklarımızın sevinç ve coşkusunu paylaştı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Öğrencilerimizin ara tatil dönemini keyifli şekilde geçirmeleri amacıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik olarak Atatürk Anıt Alanında kurumlarımızın işbirliği ile Çocuk Şenliği düzenledik. Etkinlikler içerisinde Palyaçolar, Yüz Boyama, Yarışmalar ve Pamuklu Şeker dağıtımı yapıldı. İlçemizde her yönüyle devam eden çalışmaların yanında çocuklarımızın da mutlu olması hedefiyle durmadan çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here