Çito Saadet Partisine Geçişini Anlattı!

0
97

saadet partisi-çitoAk Partiden İstifa Ederek Saadet Partisinden Aday Olan Mehmet Çito’dan Önemli Açıklamalar

Kırıkhan’da Ak Parti Kurucu Başkanı, İl Genel Meclis üyeliği gibi 12 yıldır görev yaparken, AKP’den istifa ederek Saadet Partisi’nden Kırıkhan Belediye Başkan adayı olan Mehmet Çito Hatay FM’de “Ayhan Gümüşsoy ile Gündem” programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Partiden neden ayrıldığını yanıtlayan Mehmet Çito; “Siyasetin içinde bulunuşumuzun amacı memleketimize hizmet etmek. Ak Parti içerisinde iki defa belediye başkan aday adaylığım oldu ama adaylık bir türlü gerçekleşmedi. Her defasında siz zaten bizimsiniz hele kenarda bekleyin denildi. Sonradan gelenler daha mı seviliyor bilmiyoruz ama neticede emeğimiz hakkımız olan ve halkımız tarafından istenmesine rağmen bir türlü adaylığımız gerçekleşmedi.

Ak Partiden Saadet Partisi’ne geçmemizi halkımız da gayet normal gördü. Ayrıldı buraya geçti diye bize sitem yok, hatta ‘iyi etti, hakkı olan belediye başkanlığını burada gerçekleştirecek’ diye teveccüh büyük. Saadet Partisi Türkiye’nin en temiz partilerinden biridir. Geçmişimizin olduğu bir partidir. Saadet yöneticilerine bizleri geçmişimiz olan bir partiden aday gösterdikleri için de teşekkür ediyorum. İnşallah Saadet’te memlekete olan hizmet sevdamızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Belediye ve çeşitli görevlerde il genel meclisinde de görev yaptığını, bölgeyi en iyi bilen aday olduğunu ifade eden Çito, bazı projelerinden de bahsetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here