Çinçin; “Hatay’a Örnek Olacak Bir Bina Kazandıracağız”

0
153

Antakya Belediyesi önceki dönem başkanı Mehmet Yeloğlu tarafından başlatılan proje ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odasına (ATSO) satışı yapılan 2 bin 900 metrelik Çevre Yolu üzerinde bulunan arsanın tapusu dün Antakya Belediye başkanı Lütfü Savaş tarafından, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e sunuldu.

Antakya Belediyesi encümen salonunda gerçekleştirilen törenle arsa tapusunu teslim alan Çinçin, yaptığı açıklamada Antakya Belediyesi önceki dönem başkanı Mehmet Yeloğlu’nun girişimleri ile başlatılan süreçte söz konusu arsanın ATSO’ya teslimin Lütfü Savaş’a nasip olduğunun altını çizerek Yeloğlu’na ve Belediye Başkanı Savaş’a verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Şimdiki adı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olan ve büyükşehir ile adı Hatay Ticaret ve Sanayi Odası olarak değişecek olan kuruluşun Hatay’a daha nice hizmetler yapacağını ifade eden Çinçin, Hatay’a örnek olacak bir bina kazandıracaklarının altını çizdi.

Yeni Antakya diye tabir edilen ve Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Emniyet Müdürlüğüne de komşu olacak binanın hayırlara vesile olmasını dileyen Çinçin, ayrıca bu süreçte emeği geçen tüm belediye personeline de teşekkürlerini sundu.

Daha sonra bir açıklama yapan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise sürecin eski Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu zamanında başladığını ve bu zamana kadar netice kazandığını kendisinin sadece finalde yer aldığını vurgulayarak, ATSO’ya satışı yapılan arsanın hayırlı olmasını diledi ve Yeloğlu’na bu girişiminden dolayı teşekkür etti.

Arsa tapusu daha sonra başkan Savaş tarafından Çinçin’e ATSO yönetim kurulu hazır bulunduğu toplantıda teslim edildi. Teslim töreni sonunda Başkan Savaş’a çiçek ve plaket takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here