Çıkacak Olanı Değil, Verecekleri Parayı Düşünüyorlar!

0
48

Milli Piyango Biletlerine Eski Rağbet Yok!

Yeni yıl yaklaşırken, vatandaşlar da umutlarını Milli Piyango yılbaşı biletlerine bağladı. Umutlar büyük ikramiyedeyken bilet satışlarında geçen seneye oranla düşüş yaşandı.

İnsanlar bir taraftan ikramiye kazanmanın hayalini kurarken, diğer taraftan da yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yılbaşı biletlerine verecekleri parayı düşünüyor.

Satışlarda ciddi düşüşler yaşandığını kaydeden serbest bilet satıcısı; “Şu an satışlar biraz durgun, vatandaş umudunu buna bağlamış, inşallah 120 milyonu birilerine veririz. Geçen seneye göre satışlar baya azaldı. Vatandaşların alım gücü azaldı ekonomiden dolayı. İnşallah 15’inden sonra satışlar biraz artar. Çeyrek bilet fiyatları 30 TL, yarım 60 TL ve tam biletler de 120 TL olarak satışta” dedi.

Bir diğer bilet satıcısı ise; “Yılbaşı bilet satışlarımız eskiye oranla oldukça düşük. Vatandaş bir umut bağlamıştı ama satışlar maalesef yarı yarıya düştü. 120 milyon büyük ikramiye var. Geçen sene bilet fiyatlarımız 100 TL idi bu sene 120 TL! Vatandaşlar eskisi kadar rağbet göstermiyor maalesef” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here