CHP’li Vekil Ertem Kırıkhan’da Ziyaretlerde Bulundu

0
325

CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem ilçe ziyaretleri kapsamında Kırıkhan’da da bazı ziyaretlerde bulundu.

CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Kırıkhan’da ilk ziyaretini Kırıkhan Emniyet Müdürü Mustafa Özkan’a yaptı. Ertem, daha sonra Kırıkhan İyi Parti İlçe Teşkilatına geçerek İyi Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Kemal İmren’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. İyi Parti İlçe Başkanı Kemal İmren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birol Ertem daha sonra Dernekler ve Odalar turuna başladı ve sırasıyla Kırıkhan Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Baday’ı, Kırıkhan Ekspres Gazetesinde Gazeteciler Sökmen Doğan ve Ekrem Sarcan’ı, Muhtarlar Derneğinde Dernek Başkanı Süleyman Durgun’u ve Muhtarları, Kırıkhan Terziler Odasında İsmet Öz’ü, Kırıkhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Toklucu’yu ziyaret etti ve Kırıkhan Sanayi sitesine geçti.

Sanayi Sitesine gelişte Birol Ertem’i Kırıkhan Sanayi Odası Başkanı Ali Buğa, Kırıkhan Sanayi Kooperatifi Başkanı Erdal Tüfek ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Birol Ertem burada yaptığı konuşmada; “Kırıkhan Esnafımızın yaşadığı sorunları TBMM Genel Kurulunda gündeme getirmemizden sonra bizleri teşekkür etmek için davet eden başta Ali Buğa ve Erdal Tüfek Beyler olmak üzere tüm sanayi esnafımıza nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Esnafımızın Mecliste sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kırıkhan Sanayi Odası Başkanı Ali Buğa ve Kırıkhan Sanayi Kooperatifi Başkanı Erdal Tüfek’te yaptıkları konuşmalarda Kırıkhan esnafının sorunlarının TBMM’ye taşınmasında, takibinde ve çözümünde ilgi ve desteklerinden dolayı Birol Ertem’e teşekkür ettiler. Sanayi ziyaretinden sonra Milletvekili Birol Ertem Kırıkhan Müftülüğüne geçti. Birol Ertem Kırıkhan ziyaretini yeni esnaf ve ev ziyaretleriyle sonlandırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here