CHP’li İnce; “Birbirimizi Sevmenin Yolu, Sevgiyi Yaşamaktan Geçer”

0
77

Geçtiğimiz hafta sonu kentimize gelen CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen programa da katıldı.

Toplantıya, İnce’nin yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Edipoğlu, CHP il, ilçe ve belde yöneticileri, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın açılış konuşmasının ardından söz alan Muharrem İnce, yaptığı konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün modeli olan laiklik, demokrasi, inanç özgürlüğü modelinin tuttuğunu belirtti. İnce; “Türkiye uygar, özgür, medeni haklar açısından kadın ve erkeğin eşit statüde olduğu, aydınlanmanın gerçekleştiği bir ülke. Bunun kıymetini bilmemiz lazım” dedi.

Herkesin birbirini sevmesi ve bir arada olmasının önemine değinen Milletvekili Muharrem İnce; “Birbirimizi sevmenin yolu sevgi sözcüklerini sadece konuşmaktan değil, yaşamaktan geçer” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye, programında Yalova-Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Özcan Özel de eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, toplantının ardından deniz kenarındaki İskenderun Belediyesi Sosyal Tesis 3’e geçerek burada sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here