CHP’li Gençlerden Gazetemize Ziyaret

0
194

Şahin; “CHP’nin İskenderun’da ve Hatay’da En Önde Olması İçin Tüm Gücümüzü Kullanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Berfin Taylan ile gençlik kolları üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarete geçtiğimiz günlerde İskenderun Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Gençlik Kolları Üyelerinden Halil Şahin de katılım gösterdi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli tarafından karşılanan CHP’li Gençler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabını da gazetemiz Sayfa Editörü Helga Terbiyeli’ye armağan ettiler.

Göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları kısaca özetleyen CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu; “Geldiğimiz günden bu yana bir yıl boyunca 23 Nisan etkinliği olsun, 29 Ekim etkinlikleri olsun çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet Halk Partisini halkla buluşturmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Öte yandan bir erken seçim yaşadık. Gençlik kollarını hemen toparlayıp bütün mahallelerde çalışmalar yaptık, gece gündüz. Bu sürece gelene kadar üniversite örgütlenmesini yaptık, mahalle temsilcilerimizi belirledik. Yerel seçimlere daha iyi hazırlandık bu kapsamda. Önceki seçimlerde böyle bir fırsatımız olmamıştı.

Kendi içimizden de bir meclis üyesi adayı çıkardık. İskenderun Gençlik Kolları adına meclis üyesi aday adayımız Halil Şahin oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızda da yine aynı şekilde 10 Kasım’da Anıtkabir programımız var. Akabinde seçim çalışmaları başlayacak. Büyükşehir ile birlikte İskenderun Belediyesini de alabilmek için çok geniş bir ekiple çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde kısa bir değerlendirmede bulundu.

İskenderun Belediye Meclis Üyelisi Aday Adayı Halil Şahin de, gençleri temsilen böyle bir göreve talip olduğunu ifade ederek; “Arkadaşlarımın önderliğinde Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldum. Artık siyasette gençlerinde söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Ben ve arkadaşlarım partimiz adına halkımıza hizmet etmek için kolları şimdiden sıvadık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz ve hedeflerimizi halkımıza anlatıyoruz. CHP’nin İskenderun’da ve Hatay’da en önde olması için var gücümüzü kullanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Rızkullah Terbiyeli de CHP Gençlik Kolları üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here