CHP’li Adaylar Mustafa Kemal Mahallesinde Coştu!

0
136

riyad kırmızıoğlu38Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde düzenledikleri toplantıda adeta şov yaptılar.

Coşkulu kalabalığa seslenen CHP Hatay Milletvekili Adayları, CHP’nin iktidar yürüyüşünü halkla birlikte haykırdılar. Mustafa Kemal Mahallesi’nde tek yürek ve tek ses olarak haykırılan CHP iktidarına olan inanca yönelik sözleriyle coşkuyu katlayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin programını, seçim bildirgesini çok iyi bilen ve her yerde seslendiren Mustafa Kemal Mahallesi halkının coşkusuna teşekkür etti.

CHP’nin Hatay’daki kalelerinden birisi olan İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde, partinin programı ve seçim bildirgesini anlatmak ihtiyacını hissetmeyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Siz de en az bizim kadar CHP’nin seçim bildirgesini biliyor ve her yerde anlatıyorsunuz. Bunun için size onları anlatmayacağım. Coşkunuza teşekkür ederim” dedi.

riyad kırmızıoğlu39

CHP Hatay Milletvekili Adayları; Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Hilmi Yarayıcı, Avukat Mevlüt Dudu, Sonay Aykut ve Dilan Bedir’in yanı sıra sahnede yerini alan Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, CHP’nin iktidar yürüyüşünün coşkusunu ve inancını kutladılar.

İnanmış, yürekli ve coşkulu kalabalığa seslenirken inancını haykıran Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Sizler de, bu ülkenin namusluları olarak, birleşeceksiniz, çoğalacaksınız, 7 Haziran günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bağımsız parlamentoyu ayakta tutacaksınız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here