CHP’li Aday Şahin Seçim Çalışmalarına Başladı

0
103

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili 2. sıra adayı Avukat Suzan Şahin, seçim çalışmalarına Erzin ilçesinden başladı.

İlk olarak partisinin Erzin İlçe Örgütünü ziyaret eden Şahin, ilçe örgütüyle birlikte ilçe genelinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek halka bir araya geldi.

“Birlikte daha güzel yarınları inşa etmek için, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için mücadeleye son gücümüzle varız” diyen Milletvekili Adayı Şahin’e ziyaretlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da eşlik etti.

Erzinlilerle sohbet eden, talep ve sıkıntılarını dinleyen Şahin; “Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için mücadeleye son gücümüzle varız. Ben biliyorum ki parlementer sistemi gençler ve kadınlar geri getirecek. İktidarın mimarı kadınlarımız olacaktır. Cumhuriyet kadınları görev başında ortak akıl ile el ele vereceğiz. Aydınlığa, ilime, çağdaşlığa yürüyeceğiz. Bu ülkeye bir zafer gerek, o zafer gençlerle ve biz kadınlarla gelecek” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here