CHP İl Gençlik Kolları Kongresini Gerçekleştirdi

0
356

chp il gençlik1Ümit Kutlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

Geçtiğimiz hafta sonu CHP İl Gençlik Kolları olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yapılan oylama sonucunda Av. Samet Eskiocak 88 oy alırken, mevcut başkan Ümit Kutlu ise 150 oy alarak yeniden CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Gerçekleştirilen CHP Hatay İl Gençlik Kolları kongresine CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, İlçe Kadın Kolları Başkanları, CHP Hatay İlçe Gençlik Kolları Başkanları, CHP Hatay Milletvekili adayları, CHP Hatay Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Kongre seçimleri öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu yapılacak olan gençlik kolları seçimlerinin Hatay’a hayırlı olmasını temenni etti. Yapılan konuşmanın ardından gündem maddelerine geçilerek divan kurulunun oluşturulması sonucunda divan başkanlığına Fevzi Yüksel, katipliklere ise Aslı Düzyol seçildi. Divan başkanı Fevzi Yüksel gündem maddeleri gereğince oturumu açmadan önce Saygı Duruşu ve sonrasında İstiklal Marşı okunarak, seçimlere geçildi.

chp il gençlik3

CHP Hatay İl Gençlik Kolları Kongresi’nde 240 delege sandık başına giderek kıyasıya bir seçim mücadelesine sahne oldu. Seçimde kullanılan oyların 150’sini alan Ümit Kutlu başkan seçilirken, diğer aday Av. Samet Eskiocak ise 88 oy aldı. Kongrede 2 oy geçersiz sayıldı.

Partimizi En İyi Yere Taşıyacağız

Yapılan seçimlerin ardından bir konuşma gerçekleştiren CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu; “Güzel bir seçim süreci yaşadık. Partimizin bölünmesinden yana değil, bütünlüğünden yana tavır sergiledik. Bugün bu bayrağı ben, yarın ise başkası taşıyacak. Ülkenin doğusu yangın yerine dönerken, ülke ve Cumhuriyet’in tehlikede olduğunu görmekteyiz. Partimizi taşınması gereken en iyi yere taşıyacağız. Biz yılmadık ve bizim gibi birçok genç var. Bizler, bu partide olduğumuz sürece kimse korkmasın. CHP’li gençler olarak haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi.

chp il gençlik2

CHP Hatay İl Gençlik Kolları Kongre seçimleri sonucunda CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu’nun 24 kişilik yönetim kurulu Meriç Akbay, Duygu Aynacı, Can Özkul Çolak, İlker Dağ, Ayperi Dalyan, Hüseyin Değirmenci, Yıldız Gezer, Ali Kaya Gül, Eda Güler, Burçin Güllü, Besim Gürkan, İnan Güven, Vural Karataş, Taylan Kuş, Ersin Miçooğulları, Hurşit Mursaloğlu, Ece Olgar, Metin Süner, Ömer Şaşmaz, Nuran Tamkaç, Reşet Vural, Serhan Yalnız, Eser Yurtsever ve Ali Zorlu’dan oluşurken, önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapılacağı bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here