CHP Hatay Milletvekili Adayları İTSO ve DTO’yu Ziyaret Etti

0
177

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili adayları Suzan Şahin ve Mehmet Riyad Kırmızıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Milletvekili Adayları, CHP İlçe yönetimi ile birlikte dün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. CHP Heyetini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran ve Müfit Tennioğlu ağırladı.

Adaylara çalışmalarında başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bölgemizin sorunlarını çok iyi bilen siyasetçiler olarak, milletvekili seçilmeniz durumunda bu sorunların çözümü ve yeni projelerin üretilmesi noktasında yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz. Bizler de İTSO olarak şehrimiz ekonomisi ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü projede yer alacağımızı belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.

CHP’li Adaylar Şahin ve Kırmızıoğlu da projeleri hakkında İTSO Yönetimine bilgiler vererek, sanayicilerin beklentileri ve sorunlarını çözme konusunda gayret göstereceklerini kaydettiler. Huzur, Barış ve Kardeşliğe” ihtiyaç duyduğumuz bu ortamda bu değerlerimize sahip çıkmak için emek vereceklerini ifade eden adaylar İskenderun’u sevenler için mücadele edeceklerinin sözünü verdiler.

CHP’li Adaylardan DTO Ziyareti

CHP’li Adaylar günün ikinci ziyaretini İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne gerçekleştirdiler. CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, Riyat Kırmızıoğlu ve CHP ilçe yönetimini, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Haziran ayında yapılacak seçim çalışmaları münasebetiyle Milletvekili adayları Suzan Şahin ve Riyat Kırmızıoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise adaylara çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here