CHP Hatay Milletvekili Adayı Şahin; “Vereceğiniz Oylarla Bu İktidardan Kurtulacağız”

0
127

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili adayı Av. Suzan Şahin, Denizciler, Akcay ve Bitişik mahallerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizciler mahallesi semt pazarını ziyaret eden Şahin, pazarda, pazarcı esnafı ile sohbet edip onların sorunlarını dinlerken, pazara alışveriş için gelen vatandaşlarla özelliklede kadın seçmenlerle sohbet ederek vatandaşın nabzını tuttu.

Daha sonra Denizciler esnafını ziyaret eden Şahin esnafların sorunlarını ve şikayetlerini dinledi.

Hayat pahalılığından ekonomik sıkıntıdan bahseden vatandaşlara; “Haklısınız mutfakta yangın var hepimiz artan fiyatlar karşısında ne yapacağımızı şaşırmış vaziyetteyiz ama az kaldı 24 Haziran seçimlerde Millet ittifakına vereceğiniz oylarla bu iktidardan kurtulacağız. Her şey daha güzel olacak hep esnafın hem de tüketicinin yüzünü güldürecek projelerimiz var” dedi.

Program kapsamında Denizciler 101 no’lu taşıyıcılar kooperatifini ziyaret eden Şahin, burada da vatandaşların sıkıntılarını dinleyip projelerini anlattı.

Kooperatif yöneticilerinin hediye etiği Atatürk resmini alan Şahin, oldukça heyecanlı ve coşkulu olduğunu belirterek esnaflara teşekkür etti.

Çalışmalarını gün boyu Akcay, Bekbele ve bitişik mahallerinde sürdüren Şahin, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlara konuk oldu. Bu ziyaretlerde partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye oy isteyen Şahin iktidar olmaları halinde yapacakları icraatları anlattı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here