CHP Belen Ailesinin Bayramlaşma Coşkusu!

0
91

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Ailesi de Ramazan Bayramında, bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı. Bayramın ilk günü sabah saatlerinde parti binasında toplanan Belenli CHP’liler önce burada bayramlaştılar ve birbirlerine iyi dileklerini sundular. Daha sonra Belen Kaymakamlığınca tertip edilen ilçe protokolü bayramlaşmasına katılmak için Seyir Tepesine gittiler. İki kilometrelik yolu topluca yürüyerek giden Belen CHP’liler, burada protokol üyeleri ile bayramlaşma fırsatı buldular.

Bu etkinlikler çerçevesinde bir konuşma yapan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel yaptığı açıklamada tüm halkın bayramını kutladı. Yüksel; “Adaletin, huzurun ve mutluluğun olduğu günlere kavuşmak dileğiyle herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Bayramlaşma törenlerine katılan partili, partisiz tüm Belenlilere de teşekkürlerini ileten Başkan Yüksel; “Teşekkürler Belenli hemşerilerimiz, teşekkürler Belen CHP Ailesi! Bayram sabahı parti ilçe binamıza bayramlaşmaya gelerek, bizleri yalnız bırakmayan ve Kaymakamlık Bayramlaşma törenine iki kilometre yolu yürüyerek, Seyir Tepesindeki Bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Linda Kaplan, Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal ile birlikte CHP İl Başkanlığındaki Bayramlaşmaya da katıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here