CHP Belen Ailesinden Cumhuriyet Yürüyüşü

0
114

Yüksel; “Cumhuriyeti Koruyacağız, Yücelteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı, Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, yürüyüş gerçekleştirdi.

Ellerinde Türk Bayraklarıyla marşlar söyleyerek coşkulu bir şekilde yürüyüşlerini gerçekleştiren CHP’liler, Belen Atatürk Anıt Alanında toplandılar.

Burada bir konuşma yapan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “En büyük bayramımızı, yani kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun bayramını kutlamak için bir araya geldik. Ben gurur duyuyorum, içim kıpır kıpır, Cumhuriyet aşkıyla, Cumhuriyet sevdasıyla yanıyorum. Cumhuriyet bağımsızlıktır, cumhuriyet hürriyettir, Cumhuriyet boyun eğmemektir, Cumhuriyet çağdaşlıktır, ilericiliktir, medeniyettir, bilimdir, fendir. Bunu anlamayanlar olabilir, bunu yok saymaya çalışanlar olabilir.

Cumhuriyetin 95. yıldönümünü kutluyoruz. 95. yıldönümünü kutlarken içimiz biraz buruk ama şunu unutmasınlar, Cumhuriyet aşkı ile yanan yürekler, Cumhuriyeti tekrar şahlandıracaktır. Cumhuriyet sağlam temellerde kurulmuş, yüreklere kazınmış, beyinlere kazınmış…

Cumhuriyet unutulmaz. Unutmayacağız, unutturmayacağız! Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Belen Atatürk Anıtından sesleniyorum; Ey Büyük Atatürk, Ey büyük dahi, Ey büyük komutanım! Cumhuriyete düşmanlar çoğalabilir, Cumhuriyet düşmanları yol kat etmiş olabilir, Cumhuriyet düşmanları Cumhuriyeti biraz sallayabilir ama hiç merak etme bizler inançlıyız ve bu cumhuriyeti koruyacağız, yücelteceğiz” şeklinde konuştu.

Yüksel’in konuşmasının ardından törene katılanlar hep birlikte Andımız’ı okudular. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here