CHP Belen Ailesi Ulusal Egemenliğe Sahip Çıkıyor

0
104

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından yaptığı açıklamada, CHP Belen Ailesi olarak Ulusal Egemenliğe sahip çıktıklarını ve kutlamalara coşkuyla iştirak ettiklerini belirtti.

Açıklamalarında bundan sonraki 23 Nisan’ların daha güzel olacağına vurgu yapan CHP Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı olarak CHP Belen Ailesi ile birlikte, Belen ilçemizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıt Alanında çelenk koyma törenine ve akabinde Şevket Çalışkan Okulunda düzenlen kutlama programına katıldık.

Biz bu yıl 23 Nisan’ı farklı kutladık. 23 Nisan 1920, egemenliğin bir kişiden alınıp millete verildiği gündür. 16 Nisan 2017 ise egemenliğin milletten alınıp bir kişiye verilmek istendiği gündür. İşte bizler 23 Nisan 1920’yi kıvançla ve onurla kutladık. Hüzünlendik, kahırlandık, yüreklerimize taş bastık ama tüm yüreğimizle ve tüm benliğimizle orada bulunduk” şeklinde konuştu.

Yaşanan referandum sürecine de değinen Yüksel, umutsuzluğa kapılmadan Ulusal Egemenliğe korumaya kararlı olduklarının da altını çizerek; “Geçen hafta ayak oyunları ve hile ile yıkmak istedikleri Ulusal Egemenliğin asla bitmeyecek bayramını kutladık. Umutsuzluğa ahlara-vahlara sığınmadan her türlü hileye karşı Ulusal Egemenliğimizi korumaya kararlıyız. Ne kadar yıkmaya çalışırlarsa çalışsınlar emin olun ki bundan sonraki 23 Nisan’lar daha güzel olacak. Bin defa yıkmaya çalışsalar bizler binlerce defa ayağa kalkıp tekrar kuracağız.

Bu duygularla başta Kurucumuz ve Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyeti kuran kadrolara, minnet, şükran ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here