CHP Ailesi Ramazan Bayramında Hep Bir Aradaydı

0
65

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Ailesi Ramazan Bayramında hep bir aradaydı. Bayramın birinci ve ikinci günü gerçekleştirilen Bayramlaşma Programında yöneticiler ve partililer bir araya gelmenin hazzını yaşadılar. Bayramlaşmanın ilk töreni İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Binasındaki törene; CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ile Milletvekili İsmet Tokdemir’in yanı sıra eski Bakanlardan Nihat Matkap, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran, önceki dönem Milletvekili Birol Ertem, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi.

Törende konuşan CHP İl Başkanı Parlar; “Bugün İl Başkanlığı binamızda partililerimizle bayramlaştık. Pandemi nedeniyle iki yıldır yapamadığımız bayramlaşmaya katılım yoğun oldu. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

İl Başkanlığındaki törenin ardından Samandağ, Hassa, İskenderun, Yayladağı, Altınözü, Reyhanlı, Kumlu, Kırıkhan, Belen ve Arsuz ilçelerinde de bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

İskenderun’daki Tören Geniş Katılımlı Oldu

CHP İskenderun İlçe Başkanlığındaki tören de geniş katılımlı oldu. İl Başkanı Parlar ve İl Başkan yardımcılarının da katıldığı İskenderun’daki bayramlaşma etkinliğine CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Milletvekili Suzan Şahin, Kurultay Delegeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri iştirak etti. CHP İl Başkanı Parlar, kalabalık ve coşkulu bir şekilde kendilerini karşılayan İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç, partililer ile toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine teşekkürlerini iletti, iyi bayramlar diledi.

CHP’li İl Yöneticilerini Samandağ’da İlçe Başkanı Turgay Abacı ve eski Bakanlardan Fuat Çay karşıladı. İlçe Başkanı Murat Göçer’in ev sahipliğindeki Hassa’daki törene ise Milletvekili İsmet Tokdemir de katıldı. Kadın Kolları Başkanı Tuba Ergüneş de törendeydi.

İkinci günün ilk bayramlaşma ziyareti Yayladağı ilçesine gerçekleştirildi. İl Başkan Yardımcıları Davut Ocak ve Erdal Karataş ile birlikte, Yayladağı’ndaki programa İyi Parti ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanları da katıldı. Yayladağı İlçe Başkanı Hayrettin Hançar ve yönetimi güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Altınözü ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Milletvekili İsmet Tokdemir ile partililerin yanı sıra muhtarlar, Belediye Meclis üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır da iştirak etti. Parlar ve beraberindekiler, İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları’na ve tüm yönetimi ile güzel bir bayram sohbeti yaptılar.

Reyhanlı’da Coşkulu Kalabalık Vardı

Reyhanlı bayramlaşması da çok coşkulu ve kalabalık oldu. İlçe Başkanı Nihat Dağ, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Coşkun, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yapıcı ve yöneticiler, geçmiş dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bayramlaşmayı coşku seline çevirdi.

Kumlu’da İlçe Başkanımız Ali Çimer ile Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Kanat, Kırıkhan’da da İlçe Başkanı Mustafa Sıraç ile Kadın Kolları Başkanı Belgin Balkız ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Hirfanoğlu, il yöneticilerini ağırladı.

Belen ilçe Başkanlığındaki törende ise Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile yöneticiler, muhtarlar ve partililer hazır bulundu.

Son bayramlaşma programı ise Arsuz’daydı. İlçe Başkanı Mahmut Şirin, Kadın Kolları MYK Ūyesi Esinur Devrim, Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz’ın hazır bulunduğu törende ayrıca Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Belediye Başkan vekili Sami Üstün, Belediye Meclis Üyeleri Canan Karaciğer ve Rami Köklü, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, Muhtarlar, Gaziler, geçmiş dönem Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Belediye Meclis eski üyesi Faiz Ekenel ile partililer bayram coşkusunu bir arada yaşadılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here