Ceylan; “Gültepe-Esentepe-Yıldırımtepe-Dumlupınar-Meydan Bizimdir!”

0
25

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan mahalle toplantılarında gördüğü ilgiden memnun. Tepe mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ceylan; “Artık yerinde dönüşüm yapılacak mahalleler var ve ben hakkıyla hukukunda bu imar sorunlarını hiç bir vatandaşımızın mutsuz olmayacağı şekilde yapacağız. Söz veriyorum herkesin kaygısı başını sokacak evi, çocuğuna bırakacak bir ev ve biz bu yuvada çocuklarıyla huzurlu oturacak şekilde dönüşüm yapacağız. Göreceksiniz! Naz Ceylan sözünde duracak!” dedi.

Bir çok mahallede hala depremin izlerinin olduğunu kaydeden Ceylan; “1 yılı geçti hala insanlarımız yarını göremiyor. Hala evi yok, hala enkaz görüntüsünün içerisinde yaşıyor. Ben üzülüyorum ama söz veriyorum bu kardeşiniz Başkan olduğunda bu sorunu çözecek. Bunun için en profesyonel ekipler bizde.

Biz binlerce ev ve iş yeri yaptık çok şükür bir tane patlayan duvar yok. Bu imar benim şahsi meselemdir. Şov yapmaya gerek yok. İskenderun mahalleleri imar icraatı istiyor ve benim uzmanlık alanım bu” açıklamasında bulundu.

Gültepe mahalle sakinleri ziyaretten ve verilen sözlerden mutlu olduklarını dile getirdi ve mahallenin belediyeden beklediği konular üzerine fikir alışverişinde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here