Ceylan; “Abartı Projelere İnanmıyoruz!”

0
22

İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday olduğu günden bu yana halkın teveccühüyle karşılaşan İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan halkın arasında olmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Millet Parkı’nda pazar günü vatandaşlarla bir araya gelen Nazmi Ceylan; “İskenderun’da hala depremin zorlu sürecini yaşayan hemşerilerimizin şikayetlerini duyuyorum. Ne yazık ki hala temel ihtiyaçlarını zorla karşılayan insanlarımız dert yanıyor. Bu süreçte büyük projeleri anlatmamız haksızlık olur. İskenderunlu hemşerilerimiz bizden büyük projeler değil gözle görülür temel ihtiyaçlarını karşılamamızı bekliyor ve benim en büyük projem halkımızın huzur, güven içerisinde yaşayacağı bir İskenderun oluşturmaktır ve bunu başaracak profesyonel ekibimizle hazırız.

Belediye olarak çocuklarımızdan başlayan, ev hanımlarına ve emeklilerimize sunacağımız, ekonomik alanda enflasyonun altında ezilmeyen insanca yaşama hakkına tekrardan kavuşacağı hizmetlerimizi sunacağız. Bizim gayemiz Belediye ile vatandaşın arasında köprüyü en doğru hizmetlerle kurmaktır. Bunu başaracağız” açıklamasında bulundu.

Nazmi Ceylan Sporcuların Yanında

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun’da başarılı çalışmalarla ülke genelinde adından söz ettiren Göktürk Akademi Spor Kulübü’nü de ziyaret etti.

Kulüp Yetkilisi ve antrenörü Sedat Fahlioğulları ve 2023 Türkiye Analig Türkiye şampiyonu 2024 Okulları arası Türkiye 3.sü olan Merve Fahlioğulları ile 2023 Minik Yıldızlar kategorisinde Türkiye 2.si olan Milli Sporcu Yağmur Fahlioğulları’nı bizzat antrenmana katılarak tebrik etti.

Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Türkiye’de gurur yaşatan Milli Sporcularımızın İskenderun’dan başarıya ulaşması gurur verici, bizler sosyal Belediyeci olarak her zaman yanlarında olacağız. Benim için öğrencinin ve sporcunun yeri her zaman ayrıdır. Destekleyeceğimiz sözünü buradan tüm spor kulüplerine ve sporculara deklare ediyorum” açıklamasında bulundu.

Genç Basketçilere Moral Ziyareti

İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda basketbol oynayan minik basketçileri izleyen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan basketçilere başarılar diledi. İskenderun Akdeniz Spor Kulüp Başkanı Veysel Çelik ve antrenör Uğur Kiraz, Enes Turhan, Halil Cem Kısa eşliğinde antrenman yapan çocukları izleyerek aileleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

“Genç Sporcular Kentimizin Gururu”

İskenderun’un bir çok spor dallarında ülke genelinde başarılar yakaladığına değinen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Çocuklarımızın spora yönelmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak geleceğe yapılan en doğru yatırımdır. Böyle oluşumları maddi ve manevi desteklemek Belediyelerin asli görevidir. Bizler üstümüze düşen ne varsa yapmak için söz veriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here