Çevreci Balıklar Sahillerimizi Temiz Tutacak!

0
35

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce projelendirilen, Arsuz Kaymakamlığı ve Belediyesinin de destekleri ile Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi sponsorluğunda yaptırılarak Arsuz’a gönderilen balık ve kaplumbağa şeklindeki pet şişe kumbaraları teslim alındı.

Arsuz sahillerine yerleştirilen balık ve kaplumbağa şeklindeki pet kumbaraları teslim alınırken konuşma yapan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, sahillerin temiz olmasının ilçenin turizminin geleceği açısından çok önemli olduğunu, bu pet kumbaraları ile de halk arasında bir farkındalık oluşturmak suretiyle sahillere, denize ve deniz canlılarına zarar veren pet şişelerin, çöp olmaktan çıkarılarak geri dönüşüme kazandırılacağını ifade ederek emeği geçen Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, Kaymakamlık ve Arsuz Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Teslim alma töreninde Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi, ilçe müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Su Ürünleri Kooperatif Başkanları ve temsilcileri, Antakya’da bulunan çeşitli okullardan gelerek Arsuz’da kamp yapmakta olan izci öğrenciler hazır bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here