Ceren ile Ahmet Çifti, Evlilik Kervanına Katıldı!

0
818

İskenderun’un seçkin ve başarılı kuaförlerinden olan Ahmet Çekirge, gönlünü kaptırdığı Ceren Turan ile dünya evine girdi. Ahmet Çekirge ile Ceren Turan İssos Otel’de gerçekleştirilen görkemli düğünle hayatlarını birleştirdi.

Uzun süredir adından başarıyla söz ettiren, Kuaför Ahmet Çekirge, geçtiğimiz günlerde Ceren Turan ile evlenerek evliler kervanına girdi. İssos Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile Evlilik Kervanına katılan Ceren ve Ahmet Çifti, bu özel gece boyunca, sevdikleri ve dostlarıyla doyasıya eğlenerek, mutluluklarına mutluluk eklediler.

Bu güzel gecede gelin ile damadın şıklıkları göz kamaştırırken, gelin Ceren Turan’ın ebeveynleri Oya ve Nizam Turan, Damat Ahmet Çekirgenin ebeveynleri Zeynil ve İsmail Çekirge çiftleri ise davetlilerle tek-tek ilgilenerek, güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Birbirlerine iyi ve kötü günde Evet diyerek, evliler kervanına katılan genç çift Ahmet Çekirge ile Ceren Turan’a bir ömür boyu mutluluklar diliyor. Turan ve Çekirge Ailelerini de tebrik ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here