Çelik-İş Sendikasının Eski Binası Yıkıldı

0
325

Süleymaniye Mahallesinde bulunan uzun yıllardır kullanılmayan Çelik-iş Sendikasının eski metruk binasının yıkıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Çelik –İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk binaların yıkımına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yıkımlar öncesinde, gerekli prosedürler tamamlanarak yıkım gerçekleştiriliyor. Metruk yapılar terk edilmiş olması nedeniyle madde bağımlılarının odağı haline geliyor.

Bu tip yapılar, yapı sahipleri ve çevresinde yaşayan vatandaşlar açısından tehlike arz ediyor. Bu durum ayrıca vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor. Vatandaşların güvenliği için bizler de gerekli prosedürü tamamladıktan sonra binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bu binanın yerine de Sendikamız yenisi yapacak” ifadelerini kullandı.

Çelik –İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise yaptığı açıklamada; “Burası uzun yıllardır sendikamızın hizmet binası olarak kullanıldı. Depreme dayanıksız olduğu için bu binamızı boşaltmak zorunda kalmıştık. Şimdi ise belediyemizin desteği ile bu binanın yıkımını gerçekleştirdik. Daha sonra ise bu arazi üzerine yeni bir hizmet binası yapacağız inşallah” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here