Çelik İş Sendikasına MHP’li Vekil Çirkin’den Ziyaret!

0
46

Önde; “Emek Hareketini Buradan Tüm Türkiye’ye Yayacağız”

Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimini ziyaret ederek, almış oldukları yeni görevlerinde başarılar dileyen MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, işçi menfaatleri doğrultusunda Sendika Başkanı Metin Önde’nin makam görevinde siyaseti işine karıştırmayacağına inancının tam olduğunu söyledi. Vekil Çirkin, bu yönetime herkesin destek vermesi gerektiğinin de altını çizdi.

Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP İlçe Yönetimi ile birlikte dün Çelik İş Sendikası şube yönetimini hayırlamak adına ziyareti etti. İşçi meseleleri konusunda, sendika yönetiminin her zaman yanında olacaklarını söyleyen Vekil Çirkin, dava arkadaşım dediği sendika başkanı Metin Önde’yi, sendika başkanlığı görevinde bulunduğu makamda siyaseti ayrı tutarak, işçi menfaatleri doğrultusunda, sendikanın ve işçilerin haklarını koruyacak değerli bir arkadaşı olarak tanımladı.

Vekil Çirkin; “Sendika ve işçiler ile ilgili her türlü desteği ve katkıyı il ve ilçe yönetimi olarak vermeye hazırız. Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve İsdemir idarecileri bu ekibi her daim desteklemelidirler” diye konuştu. Milletvekili Çirkin, genel merkezin de bu yönetime gönül rahatlığı ile güvenebileceğini ifade etti.

Milletvekilinin kendilerine olan güven ve teveccühünden dolayı onur duyduğunu söyleyen Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ise; “Kendileri benim yol ve dava arkadaşım oldu. Ekmek ve suyu paylaştığımız insanın bize olan bu güveni benim için önemlidir. Emek ve emekçilerin haklarının korunmasında Rabbim bizlere doğru işler yapmayı nasip etsin. Yönetim olarak her türlü sıkıntı ve sorunların üstesinden gelebilecek bilgi ve birikime sahibiz. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.

Sendikamızı bu bölgede en güçlü kuruluş haline getirmek ve üye sayısını 24 bine çıkarmak gibi zor bir hedef önümüze koyduk. Bunu ekibim ile yapacağımıza da inanıyorum. Emek hareketini buradan tüm Türkiye’ye yayacağız. Bu yolda arkadaşımızın eşeğine göz dikmeyiz. Hakkımızı ve haddimizi de biliriz” dedi.

Şube Başkanı Önde, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kurumlarını siyaset ve etkin ayrışımdan uzak tutacaklarının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here